The Saboteur in Jou

View this page in: View this page in English

[column width=”one-third” place=”first” ]

Hallo jij, vriend en zelf saboteur!

 

Ik weet dat je hebt gezocht naar literatuur over zelf sabotage.

Je hebt je waarschijnlijk gerealiseerd dat het moeilijk is goede literatuur te vinden is over dit onderwerp. Daarom is deze website en het boek gemaakt.

Ik wil je laten zien hoe het komt dat je het doet en hoe je zelf sabotage kunt stoppen…

…twintig jaar geleden, wilde ik een einde maken aan mijn leven door een groot zelf sabotage patroon. Ik overdrijf niet, ik heb letterlijk op de rand van een heel hoge brug gestaan!

Vanaf dat punt in mijn leven, veranderde alles en begon mijn reis om te leren anderen te helpen. Ik wil je leren dat ook te doen.

Nu ben ik auteur, een autoriteit op het gebied van zelf sabotage, internationaal trainer, coach en therapeut, gelukkig getrouwd, vader van 3 zonen die allemaal groten zijn dan ik…[/column]

[column width=”two-thirds” place=”last” ]

Shelle Rose Charvet“In Matt Hudson’s fantastische boek beschrijft hij hoe de innnerlijke saboteur werk en geeft gereedschap en de motivatie om te stoppen met het meest ingesleten probleem in jouw leven. Gemakkelijk te lezen, en nog belangrijker, een goede oplossing voor de uitdagingen in ons leven”

Shelle Rose Charvet – Auteur van “The Customer is Bothering Me”

[noticebox title=”Klik hier om het boek de Saboteut in Jou vandaag te bestellen” link=”https://www.saboteurwithin.com/product/the-saboteur-in-jou/” icon=”icon-shopping-cart” ][/noticebox]

[/column]

[line]

[column width=”one-third” place=”first” ]

Je staat op de rand om een gids te ontdekken zodat je kunt stoppen met zelf sabotage, eigenwaarde laten toenemen & zelfvertrouwen op te bouwen

[line]

John Overdurf“Dit boek houd zich niet in. Het is eerlijk geschreven, nederig met humor en veel competentie.

Nog belangrijker, het is een document geschreven vanuit eigen ervaring van deze man zijn innerlijke reis om te zijn wie hij nu is, en de reis naar buiten om anderen te helpen het ook te doen”.

John Overdurf – Auteur/ internationaal trainer en Coach

 

[/column]

[column width=”two-thirds” place=”last” ]

Nu, eindelijk is er een boek waarin je kunt lezen hoe je zelfsabotage kunt stoppen, deze vijand in je hoofd en hem tot je beste vriend maken.

Of je nu wil stoppen met roken, om wil leren gaan met terugkerende hoofdpijnen of vast zit in een slechte relatie…

Niet zoals andere boeken die spreken over zelf geloof, de kracht van gedachten en over waarom. 8 regels van zelf sabotage kunt veranderen…

Met eenvoudige en effectieve strategieën om de duivel in jou te verslaan…

Ik laat je zien hoe de 8 complementaire angsten die je beinvloeden en de De Saboteur in Jou geeft HOE je stopt met zelf sabotage!

Het is boven alles,  een praktische gids om te stopen met zelf sabotage, gemakkelijk in te passen in jouw leven en omdat het gebaseerd is op reële studies, het is heel persoonlijk en zal resoneren met jou.

[/column]

[line]

[column width=”one-third” place=”first” ]

“De Saboteur in Jou” geeft een stap voor stap benadering om te stoppen met zelfsabotage, verhogen van eigenwaarde & zelfvertrouwen op te bouwen

 

Vindt waar je warm voor loopt en waarom je keer op keer hebt geprobeerd de sterren te pakken om met een klap weer terug te vallen op aarde.

De kracht van het onbewuste is enorm en behalve als je leert om het te tackelen zal het effectieven strategieën gebruiken en invloed hebben over jou…

Het kan desastreuse resultaten geven in veel gebieden van je leven.

Ik heb zeer persoonlijke verhalen gedeeld om je te laten zien hoe de kracht van je gedachte zowel gezondheid als ziekte kan veroorzaken..

Waarom velen van ons last hebben van chronische aandoeningen – pijnlijke gewrichten, depressie, allergieën… de lijs is eindeloos.

Al deze aandoeningen zijn geworteld in onze gedachte… maar wat doen we er aan?

[/column]

[column width=”two-thirds” place=”last” ]

Wie kon nu weten dat zelf sabotage zo gemakkelijk op te lossen zou zijn!

 

Door gemakkelijk te volgen technieken te gebruiken zoals het aanpassen van woordgebruik in je eigen taal, Laat Matt Hudson je zien hoe zelf sabotage te stoppen en weer verantwoordelijk te worden over je eigen leven.

In dit eenvoudig geschreven en vermakelijke boek, dat spreekt vanuit het hart, Leer je door voorbeelden en oefeningen hoe te stoppen met zelf sabotage. Vang je saboteur terwijl je op weg bent naar je werk en zie precies hoe je gedachten je tegenwerken, zonder dat je dat realiseert.

Je zult mechanismen leren om tegenwicht te geven aan zelf sabotage en nog belangrijker, begrijpen waarom deze processen er zijn in je gedachten. Er wordt echte en recente research gebruikt hoe gedachten werken en hoe we kunnen leren het tot onze beste vriend te maken.

Een samenvatting van relevante reserch gebracht op een lezers vriendelijke manier en bied oplossingen tegen zelf sabotage die bewezen zijn van effectiviteit.

[/column]

 

[noticebox title=”Klik hier om het boek de Saboteut in Jou vandaag te bestellen” link=”https://www.saboteurwithin.com/product/the-saboteur-in-jou/” icon=”icon-shopping-cart” ][/noticebox]

 

[column width=”one-third” place=”first” ]

Introducing “De Saboteur in Jou”

The Saboteur Within

[/column]

[column width=”two-thirds” place=”last” ]

Henk Beljaars“Matt heeft zijn eigen open en humoristische stijl om een onderwerp uit te leggen zodat het gemakkelijk te begrijpen is. Ik beveel dit boek dan ook erg aan. Vooral die mensen die hun onbewuste beter willen begrijpen, of een andere kijk willen op houding en motivatie.

Geniet er van zoals ik gedaan heb Het boek heeft nuttige en goed gestructureerde oefeningen die helpen om de inhoud te begrijpen. Het is goed om dit boek te lezen samen met je partner, zoals het boek al aangeeft. De Saboteur leest immers mee!

Henk Beljaars, Direkteur van INZIGD

 

[list type=check]

  • Je staat op het punt om de regels van je gedachten te kennen
  • Wat motiveert je om te saboteren
  • Angsten houden je tegen
  • Hoe zijn je overtuigingen gevormd en hoe ze te veranderen
  • Realiseer wie je echt bent en hoe jij de uitkomst kunt bepalen
  • Veel echte verhalen die je helpen om het ook te doen

[/list]

[/column]

[line]

Met het boek krijg je een handleiding voor je brein en het helpt zelf sabotage te stopen, eigenwaarde opbouwen & zelf vertrouwen krijgen.

 

[noticebox title=”Klik hier om het boek de Saboteut in handen te krijgen voor $15.97″ link=”https://www.saboteurwithin.com/product/the-saboteur-in-jou/” icon=”icon-shopping-cart”][/noticebox]

 

P.S. Als je het boek gelezen hebt, Laat mij dan weten hoe dit boek een verandering ten goede heeft gegeven in jouw leven.
P.P.S. Dit boek is ook te bestellen via Amazon als je een fysiek boek wil hebben, Klik hier…